За нас

home

СИГМА КОЛОР ЕООД е създадена 2008 г. Основната дейност е покривни и водоизтичащи системи. Фирмата има дългогодишен опит и практива над 15 години в развити европейски страни, като Норвегия и Швеция, където повечето покриви са изпълнени точно с метални керемиди и ние имаме много изпълнени обекти в тези страни. Фирмата притежава права за производство от патентното ведомство на Република България. Свидетелство за регистрация на 17.03.2011 г. (51)МКПД:25-01 Притежател (73)(74). Представител по индустриална собственост (72) Автор: Ибрахим Исмет Али.

Офис и представителство имаме в гр. Велико Търново, а производствената база е в гр. Елена.

Нашите успехи са свързани с големи търговски фирми, строителни фирми, хотелски вериги и частни и общински проекти

Ние не предлагаме само покривни метални керемиди, а комплексни покривни решения – проектиране, изграждане, рехабилитация и цялостен ремонт на покривни конструкции. Имаме специализирани групи от добри майстори.

Вашите покриви могат да бъдат изпълнени качествено и в минимален срок във всяка точка на България и чужбина.

Ние имаме силата и волята да осъществим Вашето желание за изключително надеждна покривна систена.

Ние изпълняваме покривите Decra дори и на най-капризните ВИП клиенти. Покривите могат да бъдат от мед, алуминий, хром-никел и с всички цветове по каталог.



Покривната система Decra е най-дълговечна, неразрушима и с най-красив дизайн. Нашето производство е на световно ниво и това са покривите на бъдещето


Контакти

СИГМА КОЛОР ООД
Гр.Велико Търново
Ул. Сливница 19; ул Черноризец храбър 47
GSM 0988 77 22 21
GSM 0877 04 04 65
E-mail: chakmak@mail.bg sigmacolor@mail.bgоще


Гласувай за нас

BGtop

Любопитно

Зелените покриви са се увеличили с 35% през последните няколко години, като само през 2008 в САЩ са инсталирани 300 000 кв.м. Най-голям принос има Чикаго с почти 50 000 кв.м., на второ място е Вашингтон с 46 000 кв.м., а в Ню Йорк новите зелени площи са 33 000 кв.м.

още