Предимства

home

Покръвът е най-важната част на постройката. Той защитава къщата от дъжд, градушка, обилни снеговалежи и силни ветрове. Макар че ще защити покрива на постройката и всичко в нея, срещу силите на природататой също има голямо значение за външния вид на постройката и характера. Покривните продукти DEKRA са подходящи за ново строителство и рехабилитация, т.е. цялостна подмяна и полагане на нови.

 • дълготраен над 50-60 години експлоатация и 30 години гаранционен срок.
 • Най-красивия и най-сериозния за Вашия покрив
 • Покръвът DEKRA е идеалната комбинация на отлична дълготрайнест и стилен дизайн
 • Покръвът DEKRA е проектиран да издържа на всички видове стрес. Той е неразрушим
 • Ниско тегло, огромна здравина, благодарение на материала, който ползваме за изработката му - Aluzinc® - стомани с алуминиево-цинково покритие. Тежи само 6-7 кг./вк.м. само 1/7 от теглото на обикновен покрив, което прави ниски изискванията към покривната товароподемност. Ниско тегло и удобен формат на покрива DEKRA го прави лесен за транспортиране както на строителната площадка, така и на покрива, също така и за монтажа.
 • Ураган резистентни: времето и вятарът не засягат нашите покривни системи DEKRA поради което са изключително подходящи. Специалното налягане на запор върху DEKRA панелите не позволява да мръдне от буря или ураган.
 • Бърз и лек монтаж – предимството е че на първо място се прави летвена конструкция отдолу нагоре, после монтажа на покривния панел DEKRA вече отгоре на долу, като предоставя удобна работна поза. Табелите са лесни за намаляване и персонализиране, бързо и лесно възприемане на монтирането от всеки покривен майстор тенекиджия или строител.
 • Това е революционно нов продукт - комбинирани покривни системи– с голяма здравина с много ниско тегло. Леките покривни панели (метални керемиди) имат многобройни предимства пред традиционните покривни продукти от бетон, керамика и каменни плочи
 • Никога няма да ви се наложи да подменяте счупени керемиди и капаци и да да правите ремонти, което се налага постоянно при традиционните покриви заради, тъй като от температурните промени те се напукват или чупят. Това са само разходи и проблеми за всеки.
 • Покривната система DEKRA може да се монтира от 7 до 90 градуса наклон
 • Допълнителни предимства произтичащи от материала който използваме за изработката му - Aluzinc® - стомани с алуминиево-цинково покритие:
  - Добра устойчивост на корозия при високи температури
  - Добра устойчивост на износване
  - Отлично топло и светло отразяване
  - Благодарение на тънък прозрачен слой от алуминиеви окиси върху горната повърхност на покритието се запазва при стареене.
  -----
  Aluzinc® е стомана покрита от двете страни с алуминиево-цинкова сплав. Съставът на покритието е: 55% алуминий, 43,4% цинк и 1,6% силиций.
  Отлична устойчивост на корозия на Aluzinc® е резултат от свойствата на двата метала: ефекта на бариера на алуминия, който присъства на повърхността на покритието и защитата на цинка.

Контакти

СИГМА КОЛОР ООД
Гр.Велико Търново
Ул. Сливница 19; ул Черноризец храбър 47
GSM 0988 77 22 21
GSM 0877 04 04 65
E-mail: chakmak@mail.bg sigmacolor@mail.bgоще


Гласувай за нас

BGtop

Любопитно

Зелените покриви са се увеличили с 35% през последните няколко години, като само през 2008 в САЩ са инсталирани 300 000 кв.м. Най-голям принос има Чикаго с почти 50 000 кв.м., на второ място е Вашингтон с 46 000 кв.м., а в Ню Йорк новите зелени площи са 33 000 кв.м.

още